Промовирајте онлајн

Направете розов бум

Да го обоиме интернетот во розово! Споделете ги вашите вежби, розова облека, подготовки, поврзувањата на социјалните мрежи, користете го нашиот хаштаг #RFTC2022 и инспирирајте ги другите да се придружат! Продолжете со движење, споделете ја забавата и поддржете ја здравствената заштита на жените во Европа!